PC doktorn

PC doktorn är en sida som på enklaste sätt kommer att skriva om hur man med enkla metoder själv löser datorproblem av olika slag. Det kan vara pc reparationer, dator optimering, virus rensning och mycket annat.

PCdoktorn kommer även att skriva tips om nya produkter på marknaden.

PC-doktorn kommer även att följa upp och rapportera om tekniknyheter som rör datorer, teknik, mobiltelefoni och mycket mer.

Vi tar gärna emot förslag på ämnen som vi ska skriva om, så har du något bekymmer med din dator och behöver tips och råd så lämna gärna en kommentar nedan.

3 kommentarer

 1. Hej! Har en gammal Dell från slutet av 1990 talet jag inte använt på åratal och som har både diskett och CD rom vilken dock nu inte fungerar. Har lite gamla foto i datorn och även foto på diskett vilket jag skulle vilja titta på och föra över. Tangentbordet finns dock inte kvar och nytt måste tydligen anpassas. Musen fungerar. Gick att starta datorn men fick den att fungera med musen även om CD röm och ett nytt tangentbord inte fungerar mer än setup läget men plötsligt vid omstart kom det upp att jag skulle skriva in produktkoden och jag råkade tydligen skriva in produktkoden för ett annat Windows 98 så nu blev det fel katalog setup för CD rom. Jag ska ange Direct 5.0 Setup path men den som finns är DirectX 9.0c. Finns det någon hjälp att få eller är det bara att ge upp.och slänga den gamla dator?

 2. jag har ett problem jag ite vet hur jag ska lösa..

  min dator vägrar boota upp windows (står Boot\BCD sen nåt i stil med xc000000f, vid uppstart)

  jag har laddat hem en repairdisk (bootrec) och lagt ut på ett usbminne, det går att boota ifrån, men sedan när man ska välja vilken hårddisk som den ska reparera så hittar de inte min hårddisk (C:) bara en som kallas för Boot X:

  jag har ingen aning om vad jag ska göra åt problemet, kan det vara sata kommunikationen som håller på att ge sig?

  är tacksam för all info jag kan få för att lösa problemet..

  på återseende // Marcus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *