Installera Flappy Bird på Iphone eller Android

Flappy Bird har blivit en ”fluga”, efter att skaparen Nguyen Ha Dong drog tillbaka spelet från Apple Itunes och Google Play har det blivit hysteri runt spelet. Nu säljs Iphone och Android telefoner och surfplattor med spelet förinstallerat för fantasipriser. Anledningen är att det inte längre går att ladda ner och installera spelet, för den som vill kunna spela det relativt enkla Flappy Bird lockas nu att spendera tusentals kronor på dessa mobiltelefoner.

Installera Flappy Bird i efterhand

Vill du kunna installera Flappy Bird i efterhand, trots att du inte laddade ner det när det gick? Det är ganska enkelt och troligen har många av dom som säljer sina iphone/android telefoner dyrt gjort på samma sätt, det är enkelt och helt gratis.

Flappy bird på Android

För att installera Flappy Bird på en android telefon/surfplatta, tex Samsung Galaxy, Sony Xperia, Google Nexus, LG G2 osv.
1. Se till att du har valt att tillåta installationer från andra källor än Google Play, gå till Inställningar>Säkerhet, kryssa i ”tillåt att program installeras från andra källar än Play Butik”.
2. Ladda ner Flappy Bird
3. Gå till ”Mina filer”, Download, klicka på filen ”Flappybird.apk”
4. Installera och spela spelet!

Flappy bird på IOS Iphone/Ipad

För att installera Flappy Bird på en Iphone/Ipad telefon eller surfplatta i efterhand måste du göra en Jailbreak vilket tillåter installation av appar och spel från andra källor än Itunes.
1. Om du inte redan har utfört Jailbreak ladda ner senaste jailbreak för IOS 7 på din dator, starta programmet och följ instruktionerna. Ta alltid backup på enheten innan du börjar.
2. Ladda ner Flappy Bird
3. Installera och spela spelet!

Tycker du att det är värt att betala 10.000kr för en telefon med Flappy Bird installerad?

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *