Om PCdoktorn

PCdoktorn är en informations-sajt som har funnits på internet sedan 2004. PCdoktorn kan beskrivas som en blogg som skriver om hur man själv kan förhindra och avhjälpa fel och problem med sin dator. Många problem med datorer är små och ganska enkla att med små hjälpmedel och verktyg avstyra innan dom blir allt för allvarliga.

Vi kommer att skriva små nyttiga beskrivningar för att du ska kunna hålla din dator i fint skick och på så sätt förhindra tex hårddiskkrashar, virusangrepp, hårdvaruproblem osv.

Vi skriver även om tekniknyheter, det kan vara nya tjänster och ny hårdvara som dyker upp på IT-marknaden.

Välkommen till PCdoktorn, din IT-hjälp!

Vi välkomnar råd och tips om vad vi bör skriva om, lämna gärna en kommentar nedan med just ditt tips.

1 kommentar

  1. Hej. Min dator (win7) var stendöd varför jag gjorde en reset av bios. Nu vaknade den till liv dock:
    Först meddeladet ”Err5 Error finding Vfloppy.sys” Sedan ”Err8 fake floppy driver not found” Sedan”press any key” När jag gör det kommer ”Err1 partition table invalid” och bootningen stannar upp. Jag har prövat att gå in i Bios-inställningarna och göra ändringar och optimera samt felsäkert läge men exakt samma resultat hela tiden .
    När jag försöker boota upp från win 7 cd rommen händer inget. Det låter inte något från den detsamma gäller hårddisken resp lysdioder bara blinkar till. Man skulle kunna tro att det hela är ett hårdvarufel. Men: det hörs bara ett pip vid start vilket enl manualen indikerar att all hårdvara funkar dessutom vissas vid uppstart att hårddisk och CD/DVD finns liksom minnet. Vad gör man? tacksam för svar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *